11. des
FAMILIEDAG: Lørdag er Bringbu i Vang Almenning stedet når det arrangeres «Familiedag i Fjellet» for femte gang.FOTO: PRIVAT
 
«Familiedag i Fjellet»

Publisert: 16.jun.2011 04.12
Oppdatert: -
Tradisjonen tro blir det også i år familiedag på Bringbu i Vang Almenning. Dagen er lørdag og bak arrangementet som arrangeres for femte gang i år, står en rekke lag og foreninger i Vang.
Bringbu ligger cirka tre mil fra Gåsbu, forbi Kveådammen, Brumund og Nysetra. Ved vegskillet til Furnes allmenning kjører du rett fram.
Programmet starter allerede fredag med fiskekonkurranse i Vang Almenning.
I konkurransen kan du fiske hvor som helst i allmenningen fra fredag til lørdag midt på dagen. Og at det er gode fiskemuligheter i området, er det ikke tvil om. Vi nevner Puttsjøen, Nybusjøen, Brumundsjøen og Spjeldsjøen. Det er innlevering av fangst på Bringbu lørdag ettermiddag.
På setra er det kalver, sauer, griser og kaniner til glede særlig for de yngste, og blant de mange aktivitetene finner vi tilbud om ridning på hest, bruk av kart og kompass, natursti og kjøring med hundespann med mer.
Det blir også motorsagshow så flisa spruter med norgesmesterne i Vang Bygdeungdomslag, som også har gjort seg bemerket i Europamesterskapene.
Trond Pedersen holder kåseri om livet på Dingsrud som ligger rett ved Bringbu. På Dingsrud var det butikk og allmenningskontorer i gamle dager. Det får du høre mer om i kåseriet som også tar for seg sætermiljøet i området.
For smaksløkene fristes det med smaksprøver av helstekt gris og grillet fisk, og det blir salg av rømmegrøt, grillmat, sveler og kaffe.
Lørdag kveld er det lagt opp til sosialt samvær. Bringbu Vel sørger for varme griller.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke