23. okt
MÅLIA: Søndag skjer det saker og ting på og rundt Målia.
 
Familiedag på Målia
Det er duket for familiedag på Målia søndag klokka 11.00-15.00 med muligheter for å prøve mange aktiviteter.

Publisert: 20.aug.2016 04:00
Oppdatert: 20.aug.2016 04:00

Familiedagen er et samarbeidsarrangement mellom Løiten Almenning, HHT, Barnas Turlag Løten, Vang skolekorps, Vang Skiløperforening sykkelgruppa, Løten Røde Kors Hjelpekorps, Løiten JFF, Løten folkebibliotek, Løten O-lag og HesteEspen.

Stouslandhytta, den selvbetjente hytta og serveringshytta er åpne.

På programmet står tur med hest og kjerre, teste en sykkelrunde på Målia for barna som kommer på egen sykkel, bygge høyest mulig tårn med vedkubber, hilse på kalver og kaniner på setertunet, teste stylter, taustige og slakkline med Barnas Turlag Løten og lære mer om førstehjelp hos Løten Røde Kors Hjelpekorps.

Løiten JFF stiller med stand og natursti med jakt- og fiskerelaterte spørsmål, Løten o-lag har brikkeløype på setervollen, Løten folkebibliotek har lesestund for barna inne i Stouslandhytta klokka 12.00 og 13.00, Vang skolekorps starter høstsesongen med åpen serveringshytte, og det blir grilling av pølser utendørs. Deler av Vang skolekorps har en liten konsert klokka 12.30.

Alle må ha med seg sitteunderlag.

Man må parkere bilen enten på parkeringsplassen på Ruskåsen eller Kveådammen. Det er tre kilometer inn til Målia fra begge steder. Både fra Ruskåsen og Kveådammen er det satt opp natursti langs stien og vegen inn til Målia.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke