8. des
INFORMERER: Familiehjemskonsulent Bjørn Terje Lindstad, avdelingsleder Sissel Grande og familiehjemskonsulent Magnus Kvaal informerer om familiehjem.
 
Familiehjem

Publisert: 20.mai.2015 04.00
Oppdatert: 20.mai.2015 04.00

Barne- ungdoms og familieetaten (Bufetat) skal styrke tilbudet til ungdom og trenger familiehjem i Hedmark og Oppland, og arrangerer informasjonsmøte om familiehjem for interesserte i Fredvang Alle 10 på Briskeby stadion torsdag klokka 18.00-20.00. Familiehjem er spesialiserte statlige fosterhjem for ungdom i alderen 15–18 år. Familiehjem er oppdragstakere i Barne- ungdoms og familieetaten (Bufetat), og de samarbeider tett med familiehjemskonsulent, andre familiehjem, med kommunal barneverntjeneste og ungdommens egen familie. I samarbeidet inngår opplæring, kurs, felles samlinger, veiledning og 24-times støttefunksjon. Den i familien som er oppdragsansvarlig kan ikke ha annet lønnet arbeid. Det er ønskelig at statlige Familiehjem har relevant erfaring, evne til å motta veiledning og opplæring både individuelt og i gruppe, gode samarbeidsevner og engasjement og evne til å støtte og motivere ungdom. For mer informasjon, kontakt avdelingsleder Sissel Grande i Bufetat.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke