11. des
hundekjøring: Lørdag kan alle barn få bli med på en hundesledetur.
 
Familiemoro og «Krafttak mot kreft»

Publisert: 11.mar.2011 04.12
Oppdatert: -
Skøytelek, hundesledeturer, swingshow og motorsagshow er noe av det som står på programmet når bygdeungdommen tar et «Krafttak mot kreft».
De starter lørdag med familiemoro i Strandgataparken i Hamar. Søndag går de rundt med bøsser og håper å slå fjorårets rekord på over 100.000 innsamlede kroner.
Som kanskje mange har fått med seg arrangeres VM i hundekjøring i Vangsåsa neste helg. I den forbindelse kan barna få prøve hundekjøring denne lørdagen. Sorhamar Dragons er med og holder hockeyskole for dem som har lyst til å prøve seg på isen. Men det blir mye mer, blant annet swingshow og motorsagshov. Politikerne skal kanskje ikke ut på glattisen, men flere skal i alle fall prøve seg som hundesledeførere. Tro om Morten Aspeli, Christel Meyer og Pål Jan Stokke er gode som hundeførere? Kreftforeningen vil i alle fall stå for servering, både av vafler og drikke.
Hedmark Bygdeungdomslag har sju lokallag som deltar. De holder til i Løten, Romedal/Stange, Ringsaker, Furnes, Vang, Nes og Brøttum. Så søndag vil mange få besøk av en bøssebærer.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke