6. des
Fargerik pinneis
 
Fargerik pinneis
Barn elsker is! Og lager du den selv, kan du med god samvittighet dele ut en ekstra ispinne når det mases om mer. Fargerike fruktpureer av bringebær, kiwi og mango lager du raskt i en blender. Tilsett litt sukkerlake og frys pureene lagvis i plastkopper eller isformer.

Publisert: 15.jul.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser 8 porsjoner:
5 kiwi
1 stor mango
400 g bringebær
Sukkerlake:
1 ½ dl vann
2 ss sukker

Slik gjør du:
1. Kok opp vann og sukker. La det koke til sukkeret har løst seg opp.
2. Bruk en blender eller en stavmikser og kjør kiwi, mango og bringebær i hver sin omgang til en jevn fruktpuré. Sil bringebærpureen.
Her kan du bruke ulike typer frukt og bær.
3. Smak til hver purè med sukkerlaken. Fordel kiwipuré i små plastkopper, og sett dem i fryseren i 30-40 minutter. Hell deretter over mangopuré og la det stå ytterligere 20 minutter i fryseren.
4. Stikk en ispinne av tre i hver av koppene. Hell på bringebærpuré, og sett isen tilbake i fryseren til den er gjennomfrossen.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke