16. des
VARIERTE STEMNINGER: Hver låt på CD'en har sin egen lille historie og dermed blir okgså uttrykksformen svært variert.
 
Fathers Finest
Gjøvik gruppa Fathers Finest spiller fredag på Hamar Sports Bar og Live Scene.

Publisert: 05.aug.2010 04.12
Oppdatert: -

De skriver om seg selv at de spiller en blanding av både rock, jazz og pop, med innslag fra flere musikk sjangere. Hovedtanken bak bandet er å gi publikum det de mener er bra musikk. Og da blir det gjerne funky-fresh rock ballades.
Fathers Finest ble etablert i 2005 og kjernen i bandet er sammensatt av familiemedlemmer. De komponerer musikken, skriver tekstene, produserer, spiller inn låtene og mikser. Alt gjør de selv. I vinter ga de ut debutalbumet «Moments Of Bliss» og nå vil de spille så mye som mulig.
Fathers Finest består av Ina Kristine Evensen Sagstuen, vokal, Marius Evensen Sagstuen, trommer og vokal, Lars Evensen Sagstuen, gitar og vokal, Harry Sagstuen, tangenter, saksofon og vokal og Magnus Skavhaug Nergaard, bass. Alle med mye og allsidig musikkerfaring.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke