7. des
KORKAFÉ: Nordbygda Sangforening inviterer til korkafé onsdag. FOTO: TRUDE ÅNNEVIK
 
Feirer jubileum med korkafé
Nordbygda Sangforening feirer fortsatt sitt 100 årsjubileum, og onsdag håper de at mange tar til vegen til den populære korkafeen som koret står bak.

Publisert: 04.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Korkafeen arrangeres to ganger i året og nå inviterer koret til høstutgaven. Publikum vil her få høre flere av sangene som ble laget til forestillingen «Frender i Fauskar» som koret framførte i sin helhet i juni. Koret framførte også smakebiter fra denne forestillingen av Tor Karseth under åpen gård på Åker tidligere i høst.
100 års jubileet er temaet for høstens korkafé, men koret skal også framføre flere andre sanger som de håper vil falle i smak.
Korkafeene har i flere år hatt mange faste gjester, og det blir det helt sikkert denne gangen også. Men Nordbygda Sangforening håper at enda flere kan få øynene opp for denne tilstelningen på Ådalsbruk Samfunnshus. Koret sjøl stiller med kaker og kaffe, og undervegs blir det loddsalg og musikkquiz.
- Det er alltid veldig trivelig stemning på disse korkafeene, sier Hege Aida Volden-Sandersen, som sammen med resten av koret er i full gang med å forberede onsdagens kafé.
Noe av innholdet har de allerede servert, men de vil ikke ut med alt. Muligens kommer det noen overraskende besøk, og noen artige innslag skal en heller ikke se bort fra. Helt sikkert er det at dirigent Trond Berg som vanlig skal lede koret denne kvelden. Ola Hveem skal flette innslagene sammen.
Korkafeen starter 18.30 og varer i cirka tre timer.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke