9. des
KUSINER: Hilde Brabrand, Maria Brabrand, Kjersti Støylen, Ingunn Ekern, Kristin Brabrand og Astrid Ekern.
 
Fem kusiner med julekonsert
Astrid og Ingunn Ekern og deres kusiner Maria, Kristin og Hilde Brabrand har julekonsert Ringsaker kirke lørdag klokka 19.00.

Publisert: 06.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Søstrene Brabrand og søstrene Ekern er oppvokst på henholdsvis Lørenskog og Biristrand.
I 2010 ble kusinene enige om å gjøre alvor ut av tanken om å starte et musikalsk prosjekt sammen. Interessen for musikk og sang har vært felles for jentene i alle år. Etter hvert oppsto ideen om å lage en egen julekonsert.
Alle fem kusinene synger, i tillegg spiller Maria Brabrand piano og Kjersti Støylen cello.
Repertoaret tar utgangspunkt i kjente julesanger, både norsk- og engelskspråklige. Sangene beveger seg mellom klassisk, jazz og viser. Programmet inneholder også flere soloinnslag.
Maria Brabrand er utdannet klassisk pianist ved Norges musikkhøgskole, og har arrangert det meste av materialet. Astrid Ekern studerer ved musikkonservatoriet i Kristiansand, og bidrar også med en egen komposisjon til konserten.
De første julekonsertene ble holdt i 2010 med gjentakelse i 2011. Etter et års pause holdes årets konserter i Ringsaker kirke lørdag, i Vestre Aker kirke i Oslo søndag, Skårer kirke på Lørenskog mandag, og Oddernes kirke i Kristiansand tirsdag.
- Vi inviterer til en god times fri fra julestresset. Dette har blitt tradisjon for oss, og noe av det kjekkeste vi gjør i løpet av året, sier Astrid Ekern.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke