16. des
TIL GREGERS: Vidar Busk & His True Believers.
 
Femtedagsblues
Hamar Bluesklubb har innkalt Vidar Busk & His True Believers til Gregers 5. juledag for å spille på klubbens tradisjonelle romjulsarrangement, 5. dagsblues.

Publisert: 29.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Etter True Believers gjenforening og opptreden på fjorårets Notodden Bluesfestival skrev Dagbladet med store bokstaver: «Vidar tilbake på bluestronen».
Konserten fikk terningkast seks både i Dagbladet og Notodden-avisa Telen.
Vidar Busk & His True Believers spilte på alle de store bluesfestivalene i Norge i fjor.
Bandet tok Norge og Sverige med storm i 2011. Det kan nevnes at Hamar Bluesklubb fikk æren av å være arrangør for deres første i gjenforeningskonsert.
Det var med Vidar Busk & His True Believers Busk fikk sitt gjennombrudd som artist i 1997 med utgivelsen «Stompin' Our Feet With Joy».
Plata fikk meget stor oppmerksomhet både her hjemme og i utlandet, og den ble etter hvert en klassiker i blueskretser.
I utgangspunktet hadde Busk stablet originalbesetningen fra 1996 på beina til gjenforeningen av True Believers, men Martin Windstad og Arne Fjeld Rassmussen måtte melde avbud på grunn av andre oppdrag.
De blir erstattet av Alexander Pettersen og Dag Yri.
Det betyr at dagens utgave av The True Believers består av Vidar Busk (gitar, vokal), Rune Endal (bass), Alexander Pettersen (trommer) og Dag Yri (piano).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke