6. des
TIL GREGERS: Kid Andersen med band.
 
Femtedagsblues med kid Andersen
Hamar Bluesklubb har innkalt Kid Andersen til å spille på 5. dagsblues på Gregers mandag klokka 22.00.

Publisert: 29.des.2014 04.00
Oppdatert: 29.des.2014 04.00

Kid Andersen flyttet til USA i 2001, og til Hamar har han med seg saxofonisten Terry Hanck, som var den som tok med seg Kid til Amerika. Med til Hamar er også Bill Troiani og Alex Pettersen på bass og trommer fra Billy T Band. Sammen leverer de ett show med høy energi og en fengende musikalsk blanding av blues, rock'n'roll, jump og soul. 2014 er et stort år for Kid. Han var nok en gang nominert til årets gitarist på Blues Music Awards i Memphis, samt at bandet hans, Rick Estrin & The Nightcats, hadde flere nominasjoner, blant annet årets Band. Han utmerket seg også som produsent og vant to Blues Music Awards for plata «Remembering Little Walter», som også var nominert til en Grammy, den største utmerkelsen i musikkbransjen globalt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke