10. des
 
Ferske vårruller
Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.

0
Publisert: 07.mai.2015 15.28
Oppdatert: 07.mai.2015 15.29

Ingredienser:

200 gr ytrefilet av svin

1⁄4 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)

1⁄2 ts salt

1⁄2 ss olje til steking

1 stk gulrot i tynne staver

1⁄4 stk agurk i tynne skiver

4 stk grønn frisk asparges delt på langs

4 stk salatblad , raddisio rosso

1⁄2 stk paprika i strimler

4 stk rispapir

1 pose ferdig woksaus , hoisin

Slik gjør du:

1. Kutt alle grønnsakene

2. Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler.

3. Stek strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.

4. Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt. Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjel.

5. Legg på kjøtt og grønnsaker.

6. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.

Server vårrullene med woksausen som en dipp. (Matprat no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke