8. des
Rock 'n' roll: Full fres i Hamar Teater lørdag: Is it Life on Mars?
 
Fest med Nor-Døst

Publisert: 12.nov.2010 04.12
Oppdatert: -
Lørdag blir det fest i Hamar Teater. Da kommer Nor-Døst, som består av 13 musikere og åtte dansere til Hamar Teater med forestillingen: «The King and The Man from Mars». The King står for Michael Jackson og The Man from Mars er David Bowie. Ytterligere forklaring får du på konserten heter det i pressemeldingen.
Bandet Nor-Døst er ledet av Kåre Nordseth og det består av dyktige musikere, med stor aldersspredning, fra hele Hedmark. Blandingen gjør bandet både friskt og rutinert på en gang. Vokalistduoen Johanne Margrethe og Knut K. Nesdal fra Tangen har en flott og særegen sound, som er gull verd når de synger sammen. Og med åtte dansere som flettes inn i musikken blir det stor stas både for øyne og ører.
Dørene åpnes i god tid før forestillingen. Da kan du kose deg med litt servering, men det blir også opptrinn av ymse slag: Hob-Nobs, Fri Flis og HjuleKåraller.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke