10. des
FESTFORESTILLING: Med akrobatikk, sjonglering og humor.
 
Fest og farger med Cirkus Minimax
Circus Minimax gjester også i år Mjøsa ferie og Fritidssenter med forestillinger torsdag og fredag klokka 18.00.

Publisert: 30.jun.2014 04.00
Oppdatert: 30.jun.2014 03.59

Sirkuset reiser rundt med en helt ny festforestilling med nye artister, som blant annet byr på sjonglering i høyt tempo, balanseartisteri og komisk akrobatikk. Fra Nederland har sirkuset hentet familien Clinch med sitt fakir- og flammeshow, mens Chica Tjakkes viser hvordan rockeringen kan brukes i forrykende tempo. Årets forestilling er også sterkt preget av komikk. Etter forestillingene blir det sirkusskole der publikum får prøve seg som ekte sirkusartister.

- Cirkus Minimax har som formål å skape interesse og spre glede. Forestillingene våre skal imponere, fascinere og forundre hele familien. Vi satser på en intim forestilling med nærhet til artister og dyr, og legger alltid stor vekt på glede, humor og spenning, sier sirkusdirektør Carl-André Hjelvik.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke