6. des
FORVIKLINGER: På bryllupsfesten.
 
Fest på samfunnshuset

Publisert: 13.nov.2013 04.14
Oppdatert: -
Mesnaliens Dramatiske Selskab setter opp den elleville svingdørsfarsen «Fest på samfunnshuset» av Knud Erik Meyer Ibsen med première på Fjellnær torsdag klokka 19.00. Stykket hadde norgespremière i Valdres tidligere i høst. Dramatikerne har i år fått med seg fem debutanter. Debutanten Morten Midtby storspiller sammen med den mer erfarne Ingvild Bergundhaugen. Dette er to av de bærende rollene i stykket. Ting går helt av skaftet til tider. Handlingen går i et forrykende tempo i skjønn forening med forviklingene. Det handler egentlig om et bryllup, og noen må jo ha gått feil. Regissør Kjell Leine fyller også en liten rolle, og den fyller han bokstavelig talt. Bukser, jakker og skjørt bytter eier opp til flere ganger på scenen. Alle får unngjelde på en eller annen måte, mens kokka (Inger V. Leine) prøver å beholde kommandoen. Det er forestillinger fredag, lørdag og søndag klokka 19.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke