15. des
 
Festivalhelg med klassisk og rock

Publisert: 04.feb.2011 04.12
Oppdatert: -
Elevene ved musikklinja på Stange videregående inviterer til variert festivalhelg. Enten du liker klassisk, rock eller kanskje noe midt imellom, vil du nok finne noe som passer din musikksmak.
Først blir det cafékonsert i Bystyresalen i gamle Hamar rådhus fredag ettermiddag. På programmet står alt fra jazz og folkemusikk til popsanger. Så da er det bare å nyte en kopp kaffe til musikk av både The Beatles, Espen Lind og George Gershwin.
Senere på kvelden blir det alle tiders rockemusikk i Hamar Teater, hovedsalen. Det blir nok mimring for de eldre og kanskje de unge med. For da serveres låter av Chaka Khan, Muse før konserten avsluttes med en storslagen versjon av Shine on you Crazy diamond av Pink Floyd, hvor alle elevene ved musikklinja deltar.
Siste konsert holdes søndag i Hedmarksmuseets aula. Kammerkonserten inneholder hovedsakelig stykker fra den klassiske musikken. Det blir blant annet musikk av Johann Sebastian Bach, Johann Strauss og Astor Piazolla.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke