11. des
: Kine Sønsteby, Mariell Kristiansen, Hisham Touli, Håkon A. Birkeland, Martin Utby og Nils Jarle Oma.
 
Festivalhelg
Musikklinja ved Stange videregående skole har som tradisjon å holde en festivalhelg i året, og det skjer denne helga. De byr på cafékonsert, rockekonsert og kammerkonsert.

Publisert: 09.feb.2012 04.12
Oppdatert: -
Helgen starter med cafékonsert i «bystyresalen» i Hamar Teater fredag klokka 19.00. På programmet står alt fra: Jazz til viser og pop fra eldre og nyere tid. I år byr de dessuten på servering. På den måten får elevene også praksis i mer enn musikk og konserter.
Lørdag klokka 19.00 blir det rockekonsert, også den holdes i Hamar Teater. Der vil elever fra alle klassetrinn være samlet i noen av ensemblene. Lørdagens program byr på flere sjangre: Fra metal og pop til klassisk rock. Dessuten vil et eget jenteband også entre scenen.
Helga avsluttes med kammerkonsert i Hedmarksmuseets aula søndag klokka 18.00. Der blir det også stor musikalsk bredde, selv om hovedfokuset er på klassisk. Alt fra Mozart til Andrew Lloyd Webber, viser og folkemusikk. Så på den måten får både solister og små ensembler vist hva de kan og står for og hvorfor de nettopp valgte musikklinja på videregående.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke