6. des
store kontraster: Men opplevelsen er hel!
 
Festkveld med Fliflet/Hamre
Fliflet/Hamre kommer til Hamar Jazzklubb fredag. Duoen hadde 20 års jubileum i fjor og besøkte Hamar Jazzklubb høsten 2010. De som var til stede der husker det som en riktig festaften i skjæringspunktet jazz, etno og stand-up. Det blir musikalsk moro for alle og det er ingen aldersgrense.

Publisert: 22.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Fiflet/Hamre er et orkester som virkelig er noe for seg selv. Med trekkspill og trommesett, supplert med sang, melodika og gryter har Gabriel Fliflet og Ole Hamre skapt en helt egen stil. En stil som har begeistret både publikum og kritikere.
I Fliflet/Hamres musikk står lekelyst og innlevelse sentralt og det meste kan skje: Rå balkantoner dundres ut mellom vare nordiske mollperler og jødiske ettertenksomheter, norske kystmelodier eller italienske partisansanger. Og Harald Sæverud dras med på 9-takts-kalas hos serbiske sigøynere ...
Iblant lar Ole Hamre trommene hvile og lager vakker og uhørt musikk på melodika eller sitt eget gryteinstrument Hamrofonen. Steppeskoene kan det også bli bruk for.
Gruppen er kjent for sitt tette og levende samspill og har opptrådt på et tjuetall norske festivaler. Nevnes kan jazzfestivalene i Molde og Kongsberg, samt folkemusikkfestivalen i Førde. Også en rekke turneer og festivalbesøk i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Belgia og Skottland har stått på deres program. Fliflet/Hamre fører sammen musikk av ulikt opphav og skaper et eget, personlig landskap.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke