12. des
SHOWKONSERT: Med Brumunddal Brass og deres musiserende og dansende gjester.
 
Film Brass

Publisert: 03.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Brumunddal Brass presenterer «Film brass» i Teatersalen fredag og lørdag klokka 19.30 med musikk fra de beste filmene. Det betyr en showkonsert med filmperler og kjente toner, rød løper, sjokoladepiker, dempet belysning og gjensyn med filmmusikk krydret med filmklipp, som vil få kinominnene til å strømme på. Brumunddal Brass har tradisjoner tilbake til 1915. I dag har de medlemmer fra 17 til 70 år fra hele Brumunddals-området i tillegg til studenter fra folkehøyskolene i distriktet. Til å hjelpe til med den rette stemningen har orkesteret innkalt dyktige sangere, musikere, dansere og konferansierer. Per Kristian Ødegård Syversen er dirigent, og kveldens Johanne M og Knut Kippersund Nesdal er vokalister. I bandet sitter Geir Atle Wig Johansen (gitar), Sjur Lundstein (keyboard) og Vidar Tyriberget (bass). Ragnhild Sveen Ellefsæther og Tove Merete Mangset er konferansierer, Geir Lillehovde spiller trompet mens Marie N Hansen og Signe Otervik er dansere. Dette er ikke «bare» en showkonsert, men en helaften siden det er åpen pub i foajeen, som fortsetter etter showet med mer musikk. I år satses det på to sjangere. Fredag spiller Svein Erik Smeby og lørdag spiller storbandet Kveinndal'n Jazzlag. Dansefoten kan brukes begge dager.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke