7. des
Filmbussens mål: Et positivt møte med filmmediet.
 
Filmbussen ruller igjen

Publisert: 12.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Filmbussen er et lavterskel tilbud til ungdom i alderen 12-17 år. Gjennom å lage film skal de lære å fortelle sine egne historier. I løpet av to kursdager lærer ungdommen å lage sin egen kortfilm. De må selv være ansvarlige for idémyldring, opptak, klipp og lydlegging. Alle i samme gruppe bytter på de forskjellige rollene. På den måten får de øvd seg i de forskjellige ansvarsområdene. I slutten av Filmbussens besøk blir det filmframvisning for publikum.
Ideen bak Filmbussen-prosjekter er å møte ungdom på deres egen hjemmebane. Bussen er fullastet med filmutstyr og erfarne instruktører holdes kurs for ungdommene rundt på skoler og i fritidsklubber i Hedmark og Oppland. Et positivt møte med filmmediet er det viktigste målet for Filmbussen.
Bussen starter i Alvdal 24.-25. juni, så blir det Tynset fra 26. juni, Elverum 1. juli, Koppang 3. juli og Rendalen 5. august. Stoppetid to dager på hvert sted. Påmeldingsfrist er allerede 19. juni til Astrid Hem i Stor-Elvdal kommune.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke