14. des
mange folk og mye moro (arkivbilde)
 
Finn Fram-dagen

0
Publisert: 30.apr.2015 04.00
Oppdatert: 30.apr.2015 04.00

Finn Fram-dagen er blitt en populær tradisjon. Også i år blir det morsomme aktiviteter for store og små. Selvsagt blir det orienteringsmoro som Råtass-løype, sprintorientering, EKT -løype og turaktiviteter. I Ankerskogen kan du i tillegg prøve stylter og frisbee, mens du på ingeberg, i Flekkenga barnehage, kan prøve slakkline og spikking av barkebåter. Selvsagt dreier mange av aktivitetene seg om å finne fram. Det er orienteringsklubbene Hamar o-klubb og Vang o-lag og Barnas Turlag i Hamar og Hedmarken Turistforening som samarbeider om dagen. Fredag er alt klart til å hivde seg på ny sesong med «50 urbane turposter» også. Altså to arrangement. det ene har frammøte på «øya» i Ankerskogen og det andre i Flekkenga barnehage på Ingeberg. Begge steder starter dagen klokka 11.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke