10. des
Vollkoia: Dammen kan brukes både til padling og fisking.
 
Finn fram-dagen for familier
Barkebåtspikking, balansering slakk line, besøk av turbo og mye mer når HHT Ringsaker krets arrangerer Finn-Fram dagen på Vollkoia søndag.

0
Publisert: 13.jun.2015 04.00
Oppdatert: 13.jun.2015 04.00

Finn-fram-dagen er et arrangement for hele familien. Og er et samarbeid mellom Furnes Almenning, Ringsaker O-klubb og HHT. Kano- og kajakkpadling er kanskje både nytt og spennende for både stor og liten. Å se far prøve og balansere på slakkline kan bli morsomt for mange. Enklere blir det muligens å finne fram i en av orienteringsløypene. Om fisken biter er aldri sikkert, men alltid like spennende. Speideraktiviteter og førstehjelp er noe vi alle bør kunne litt av. Alt dette er noe av det du kan bli kjent med.

Aller viktigst med dagen er kanskje at folk skal få vite mer om lag og foreninger i nærmiljøet.

Frammøte er på Vollkoia fra klokka 12.00 og dagen avsluttes rundt klokka 15.00. Helge Tørud er kontaktperson om kan svare om det dukker opp noen spørsmål.

Turområdene rundt Vollkoia er mange, både sommer og vinter. Skiturene lar vi ligg nå, men det finnes flere turstier og det er også laget noen fine rasteplasser. Og dette er det bare å finne fram til på egen hånd når som helst.w

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke