9. des
MORSOMT: Fra den ene posten til den andre.
 
Finn Fram-dagen i Imerslundmarka
Finn Fram-dagen er en friluftsdag for hele familien. Det settes fokus på å mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være i naturen. Det blir o-løp for alle, skattejakt og servering.

Publisert: 07.mai.2013 04.13
Oppdatert: -
Hensikten med dagen er først og fremst å gi deltakerne innblikk i bruk av kart og kompass. Men det er også viktig å motivere deltakerne til å komme seg ut i naturen. Denne dagen blir det mange og ulike aktiviteter. Enten du aldri har brukt et kart eller er eliteløper, det er noe for enhver. Trenger du en rask innføring eller en liten repetisjon er det muligheter for å få litt hjelp. Det blir løyper fra 0,5 kilometer til hele seks kilometer.
Turtraver'n som også er et opplegg for hele familien, med i alt 60 poster fordelt på vår og høst, vil bli presentert.
Frammøte er ved Ingeberg skole sin gapahuk nederst i Imerslundmarka. Det blir merket med røde og hvite orienteringsskjermer fra Gåsbuvegen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke