13. des
FAMILIEDAG: Finn fram dagen byr på mangte aktiviteter. Bildet er fra Mosjømarka i 2011.
 
Finn fram dagen
Finn fram dagen er en familie- og friluftsdag med fokus på å mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være ute i naturen, og i vårt distrikt er det arrangement i Hamar, Vang og Løten kristihimmelfartsdag.

Publisert: 23.mai.2017 06.09
Oppdatert: 23.mai.2017 06.09

Hamar orienteringsklubb arrangerer Finn fram dagen i Ankerskogen utenfor Greveløkka skole klokka 1100–1400 med utendørsmoro med barneløyper, labyrintløype, leker og enkel servering.

Vang Orienteringslag har aktivitetsdag i basecampen til Flekkenga barnehage på Ingeberg fra klokka 11.00. Her blir det orienteringsaktiviteter for alle og rikelig med tumleplass for ungene. De voksne kan kose seg med bålkaffe, og det serveres saft og kaker. I tillegg blir det blir presentasjon av Vangstiene og utdeling av kart over stinettet. Informasjon om stolpejakten i Hamar og Vang med utdeling av kart står også på programmet.

HHT/Barnas Turlag, Løten Orienteringslag og Løiten Jeger og fiskeforening arrangerer Finn fram dagen i Koia til Løiten Jeger- og fiskerforening i Mosjømarka klokka 11.00-14.00, med blant annet natursti, hinderløype, orienteringsløype og muligheter for å ro og fiske. Ta med gode sko og mat og drikke. Det blir anledning til grilling. Du kan kjøre helt fram eller parkere for eksempel i Grefsumkrysset og sykle eller gå inn. Det er merket fra Myklegard og Rokosjøvegen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke