11. des
Padling er moro: Fra en aktivitet for noen år tilbake.
 
«Finn fram-dagen»
Hamar og Hedemarken Turistforening inviterer til familieaktivitetsdag på Vollkoia.

Publisert: 17.jun.2017 09.33
Oppdatert: 17.jun.2017 09.36

Du kan få prøve å padle kano eller kajakk, finne fram i skogen ved hjelp av kart og kompass, spille volleyball, fiske med flue eller lære førstehjelp.

Dagen er et samarbeid mellom Furnes almenning, Ringsaker O-klubb, Brumunddal hagelag, Brumunddal Røde Kors, Furua 4H, Hedemarken fluefiskeforening og HHT Ringsaker krets. Og alle vil fortelle, vise fram og legge til rette for at de ulike aktivitetene kan testes ut. Så dette bør bli en interessant dag for hele familien. Aktivitetene rundt på Vollkoia skjer i tidsrommet klokka 12.00-15.00 søndag. Aud Jovall er kontaktperson for dagen. Hun forteller at bommen er åpen. Og for dem som ikke er så kjent, kjører en forbi skytebana på Kvemyra (når en kommer sørfra) og svinger til høyre opp mot Vollkoia (Det er skiltet).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke