10. des
FINN FRAM: Det skjer mye ved Vollkoia søndag.
 
Finn fram, vandring og fugletur
Også denne søndagen kan du velge mellom tre naturlosturer, Finn fram-dag og historisk vandring i Houmshøgda i Ringsaker og fugletur i Elverum.

Publisert: 15.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Furnes Almenning, Ringsaker O-klubb, Furnes Almenning, Brumunddal Speidergruppe, Røde Kors Brumunddal, Fura 4H, Bli i Nybygda, Hedemarken Fluefiskeforening og Hamar og Hedemarken Turistforening, Ringsaker krets arrangerer «Finn fram-dag» på Vollkoia i Kvemyrvegen 421 i Nybygda klokka 12.00-15.00. Her blir det kano- og kajakkpadling, aktivitets- og orienteringsløyper, fluefiske, speideraktiviteter og førstehjelp med mer. Aktivitetene foregår hele dagen. Det serveres frukt, grillene er varme for medbrakt mat og det blir servering fra bakerovnen.
Veldre Historielag har historisk vandring på sju kilometer Houmshøgda rundt langs nyere og eldre bosettinger med vid utsikt. Det er oppmøte på Veldrom i Byflaten klokka 11.00. Thorleif Kvisselien er naturlos.
Under vignetten «Liv i fuglekassene» kan du bli med Norsk ornitologisk forening i Elverum på ringmerking på Starmoen.
Det er oppmøte på golfbanen klokka 17.00. Kjør forbi Hornmoen, ta av mot Starmoen og ta til høyre mot golfbanen. Her får du se hvordan man ringmerker fugl i fuglekasser og hvordan man bedømmer om ungene er store nok. Du får også høre litt om fuglene, og man kan stille spørsmål undervegs. Turen varer rundt to timer og er tilgjengelig for barnevogn og rullestol. Opplegget avlyses hvis det regner. Maria Stenklev er naturlos.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke