15. des
 
Finnbiff
Reinsdyrskav kan du halvtine og steke raskt i en god, varm panne. En enkel lørdagsgodbit får du ved å fylle pitabrød med finnbiff, grønnsaker og en smakfull dressing.

Publisert: 14.apr.2012 04.12
Oppdatert: -
Ingredienser
400 g reinsdyrskav
2 ss smør til steking
3 stk vårløk 1 ts salt
½ ts pepper
1 stk rødløk i tynne strimler
1 stk gul paprika i strimler
4 stk pitabrød
6 ss seterrømme
2 ss mangochutney
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du:
1. Stek reinsdyrskav i litt smør, sammen med vårløk i ringer. Strø på salt og pepper.
2. Varm pitabrødene som anvist på pakken.
3. Fyll reinskav i pitabrødene og legg på rødløk og paprika.
4. Bland sammen rømme og mangochutney og smak til med salt og pepper.
Server pitabrødene med mangochutney til.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke