7. des
TIL VANG KIRKE: Oslo Saxofonkvartett.
 
Fire saxofoner og et orgel
Oslo Saxofonkvartett med Johan Martin Røsand (orgel) har konsert i Vang kirke søndag klokka 18.00.

Publisert: 09.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Kvartetten består av Vibeke Breian (sopran), Heidi Christine Holm-Stømer (alt), Heidi Cecilie Rønneberg Giertsen (tenor) og Lars Petter Bjerkeset (baryton).
På programmet står «Cordoba» av Isaac Albéniz, «Quatuor Pour Saxophones» av Alfred Desenclos, «Quartet for Four Saxophones» av Alexander Glasunow og «Trois Pièces» av Domenico Scarlatti.
I orgelavdelingen spiller Johan Martin Røsand «Piéce d´Orgue» (Fantasi i G-dur) av Bach og variasjoner over folketonen «Å, hvor salig det skal blive» av Bjarne Sløgedal.
Vibeke Breian er utdannet ved Norges musikkhøgskole og i Paris. Hun er frilansmusiker med engasjementer i Oslo filharmoniske orkester og andre norske orkestre.
Heidi Christine er utdannet ved Stavanger musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole. Hun er vikarmusiker i Oslo filharmoniske orkester og Stavanger Symfoniorkester og fast ansatt i Den Kongelige Norske Marines Musikkorps siden 1998.
Heidi Cecilie Rønneberg Giertsen har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole 2008, og er engasjert i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, Forsvarets stabsmusikkorps, Luftforsvarets Musikkorps, Marinemusikken, Det Norske Blåseensemble og Stavanger Symfoniorkester. Hun er ansatt som saxofonlærer ved Oppegård kulturskole.
Lars Petter Bjerkeset er i ferd med å fullføre masterstudiet ved Norges musikkhøgskole. Han er vikar i Marinemusikken, Luftforsvarets Musikkorps Trondheim og Det Norske Blåseensemble, og solist med Marinemusikken og Forsvarets stabsmusikkorps.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke