buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SØNDAGSTURER: Til fots og på sykkel.
 
Fire søndagsturer
Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) har fire turtilbud på Hedmarken søndag.

Publisert: 08.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
HHT/Barnas Turlag har tur i Løten med oppmøte klokka 11.00 ved Ole-huset/bommen i Østre Skogbygd i sørenden av fylkesveg 166. Turen er på rundt to kilometer i lett skogsterreng og litt på veg. Det blir pause med steking av vafler på en «stubbe». Men niste og litt å drikke er lurt å ta med. Tempoet tilpasses alder på deltakerne, og turen varer to til tre timer. Ingunn Bøklep Stensåsen er turleder.
Barnas Turlag har også tur på Tangen søndag. Her er det oppmøte ved Spar-butikken på Tangen klokka 11.00 for samkjøring derfra. Turen er på en kilometer. Den tar 20 minutter og går på traktorveg fra Rusten ned til Mjøsa hvor det blir bål og steking av pannekaker. Turleder Marit Simensen stiller med røre, men ta med drikke. Turen passer for alle barn sammen med voksne.
For det syklende turfolket blir det sykkeltur på Hedmarksvidda med oppmøte på Gåsbu klokka 11.00. Under vignetten «oppdagelsesferd i nærmiljøet» går turen om St. Olav og Brumund på veger og stier i lett terreng med stopp undervegs. Lengden er rundt 45 kilometer. Turid Borud er turleder.
Fra toppen på Mohue helt sør i Stange er det flott utsikt over Mjøsa, og Turistforeningen har tur dit med oppmøte ved innkjøringen til Mjøsli-feltet i Strandlykkja klokka 11.00. Ta av fra E6 mot Strandlykkja og følg vegen mot Trautskogen. Turen er på seks kilometer og går i noe bratt terreng. Ta med niste og termos. Turen arrangeres sammen med Espa Turstilag og Even Sveen er turleder.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat