7. des
 
Fisk i form
600 gr laksefilet Yoghurtdressing: 200 glangkornet middagsris med villris 1 stk lime

Publisert: 14.nov.2018 14.26
Oppdatert: 16.nov.2018 07.51

Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak.

1 ss sesamolje

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

50 gr fersk kokos (fra kokosnøtt)

2 dl gresk yoghurt

1 stk finrevet skall av lime

16 stk grønn frisk asparges

1 ts salt

1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.

2. Bland yoghurt og finrevet limeskall i en liten bolle og sett bollen i kjøleskapet.

3. Fjern skallet på kokosnøtten og riv kokoskjøttet på et rivjern.

4. Del laksefilet i porsjonsstykker og legg dem i en ildfast form. Pensle fisken med sesamolje og krydre med salt og pepper. Fordel revet kokos på toppen av laksestykkene og sett formen i stekeovnen. Stek laksen i 8 minutter.

5. Kok ris etter anvisning på pakken.

6. Skrell nederste del av aspargesene og kok dem knapt møre i lettsaltet vann, 3-4 minutter (avhengig av tykkelse).

Server laksen med nykokt asparges, yoghurtdressing, ris og noen båter med lime. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke