9. des
 
Fiskegryte
Lime, som er sitronens lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine, men kan også være et fargerikt innslag i form av en hverdagsmiddag.

0
Publisert: 19.mar.2015 04.00
Oppdatert: 19.mar.2015 04.00

Ingredienser:

300 gr laksefilet i terninger

4 finhakkede sjalottløk

1⁄2 stk finhakket rød chili

saft og finrevet skall av 1 stk lime

1 ss margarin

3 dl vann

2 dl matyoghurt

8 stk rød cherrytomat delt i to

2 ss fiskefond

1 ss maisstivelse (maizena) til jevning

Slik gjør du:

1. Fres hakket sjalottløk og chili en gryte med margarin.

2. Tilsett vann, fiskefond og limesaft. Kok opp og visp inn matyoghurt.

3. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og jevn sausen til den har tykk konsistens.

4. Vend inn fisk og tomater, og trekk gryten av platen for å hvile i ca. 5 minutter.

Server med kokte eller ovnsbakte rotgrønnsaker, brød eller kokte poteter.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke