14. des
 
Fiskepinner
Fiskepinner lager du enkelt selv!

0
Publisert: 29.sep.2015 04.00
Oppdatert: 29.sep.2015 03.59

Ingredienser:

600 g ren torskefilet,

4 ss hvetemel

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1 stk egg

2 ss melk

1 dl griljermel eller brødkrumme

3 ss margarin, til steking

Potetmos:

10 stk potet

3 dl melk

2 ss smør

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Råkostsalat:

4 stk revet gulrot

2 stk appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter

1⁄2 dl rosiner

Slik gjør du:

1. Skrell potet og skjær dem i mindre biter. Kok dem møre. Hell av kokevannet og mos poteter sammen med smør. Spe med melk og smak til med salt og pepper.

2. Skjær fiskefilet i 2-3 cm brede strimler.

3. Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.

4. Pisk sammen egg og melk i en annen skål. Ha griljermel i en tredje skål.

5. Vend fiskestrimler i melblandingen. Deretter i eggeblandingen og til slutt i griljermel. Stek panerte fiskestrimler i en varm stekepanne med margarin til de er gyllenbrune og gjennomstekte.

6. Bland sammen alle ingrediensene til råkostsalaten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke