14. des
DANSEFOT: Lørdag kommer Contrazt til fjelldansen på Sjusjøen for å sette fart i danseføttene. Bildet er fra bandets opptreden i 2009.
 
Fjelldans i to etapper

Publisert: 23.jul.2011 04.12
Oppdatert: -
Lørdag og neste lørdag arrangerer Låven Bar på Sjusjøen «Fjelldans». Nytt i år er at arrangementet spres over to helger istedenfor en.
Det betyr at Contrazt kommer denne lørdagskvelden, og at Anne Nørdsti med sitt band står på scenen neste lørdag.
Contrazt har spilt på fjelldansen to ganger før og de er ett av landets mest populære danseband. De fikk dansebandprisen «Gullskoen» i år, og er aktuelle med ny og rykende fersk plate.
Contrazt har en hel hær av tilhengere som følger dem rundt og når de spiller i hjemfylket, og arrangør Erik Lindstad på Låven forteller at han regner med fullt hus og trengsel på dansegolvet. Han legger til at dette er siste spillejobb Contrazt tar før de tar en lang og velfortjent ferie.
Neste lørdag kommer altså Anne Nørdsti. Hun har vært med på fjelldansen hvert år, og dette er sjette gang hun og bandet spiller på Sjusjøen.
Nørdsti trekker folk i hopetall, og har i likhet med Contrazt en stor tilhengerskare som følger henne rundt. Anne har også gitt ut ny plate i år.
Det settes opp et drøyt mål med telt, som dekker dansegolv, sitteplasser og serveringspunkter. Barområdet utvides i år, og dansegolvet er på 200 kvadratmeter og av topp kvalitet, ifølge Lindstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke