9. des
inntrykk: Fra kunstnerens besøk i norske leire.
 
«Fjern Front 2» debatt og kunstutstilling

0
Publisert: 10.feb.2015 04.00
Oppdatert: 10.feb.2015 04.00

Kunstutstillingen «Fjern Front» av Christopher Rådlund åpner lørdag. I forbindelse med utstillingen arrangeres det debattmøte om forsvarets framtidige rolle og dets engasjement i Afghanistan torsdag klokka 12.00 i Elverum Kunstgalleri Hamar. Norsk Utenrikspolitisk forsker og kommentator Asle Toje er innleder, mens stortingspolitiker Trygve Slagsvold Vedum holder innlegget: «Er det letter å sende jagerfly enn å bestemme hvor vegen skal gå?». I debatten deltar også representanter fra Forsvaret.Høsten 2012 tilbrakte bildekunstner Christopher Rådlund en uke med soldatene i den norske leiren i Meymaneh i Afghanistan. I år har han besøkt Bardufoss og studert krigsgjenstander i landskap. Utstillingen viser inntrykk fra disse turene og åpner først lørdag klokka 14.00.Elverum kunstgalleri i Hamar ligger ved Stortorget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke