6. des
NOVELLESALONG: Med Torleif Kippersund.
 
«Flaggermusvinger»

Publisert: 26.mar.2013 04.13
Oppdatert: -
Turnékompaniet arrangerer novellesalong i maratonutgave i Hamar Teater skjærtorsdag og langfredag klokka 13.00-18.00. Som vanlig er det Hans E. Kincks noveller som står på programmet, og tradisjonen tro er det Torleif Kippersund som leser høyt. Denne gangen leser han alle de 11 novellene i samlingen «Flaggermusvinger. Eventyr vestfra» i løpet av to matineer à seks timer. Det blir en halv times pause mellom lesningene som starter klokka 13.00 begge dager. Skjærtorsdag åpner han med «Felen i ville skogen». Klokka 14.00 leser han «Hvitsymre i utslåtten», «Tomme reder» klokka 15.00, «Tore Botn» klokka 16.30 og «Vår» klokka 17.30. Langfredagens program åpner med «Korstroll» klokka 13.00. Klokka 14.00 leser Kippersund «Flaggermusvinger», «Datteren på Breibø» klokka 15.00, «Fele-Åsmund» klokka 16.00, «Gjøken grå» klokka 17.00 og «Høstnetter» klokka 18.00. Det er servering av suppe og nystekte vafler, kvikk lunsj og appelsiner med mer hele dagen, og her kan man komme og gå som det passer. Det underliggende temaet for samlingen «Flaggermusvinger» er at å ta vare på naturen, er å ta vare på mennesket, og man blir slått av den djupe økologiske innsikten disse fortellingene gir om naturen og menneskesinnet. Kinck har selv sagt at kunst er en måte å omgå livsalvoret på.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke