10. des
 
Flamenco og åpen scene

Publisert: 11.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Lørdag klokka 14.00 blir det musikk med spennvidde hos Tante Gerda når flamencogitaristen Bettina Flater besøker tante. Bettina Flater har spilt på Tante Gerda før, og gjorde stor suksess. Ikke så rart siden hun er en internasjonalt anerkjent flamencogitarist og kan mer enn å imponere hamarsinger. - Vi er veldig glade for at hun vil ta turen igjen, og oppfordrer alle som er glad i gitarmusikk til å kjenne sin besøkelsestid, sier Kirsti Hougen hos Tante Gerda. Repertoaret blir en blanding av flamenco, egne låter og norske folketoner. Det blir mye fra plata «Women en Mí», men også litt smakebiter fra hennes neste plate «La Gota y la Mar», som kommer ut i mars neste år. Bettina Flater startet sin karriere som profesjonell musiker i 1996. I 2006 flyttet hun til Madrid og begynte sin reise i flamencoen. Hun har jobbet med eliten på den spanske flamencoscenen og turnert verden rundt med spanske dansekompanier, i tillegg til å spille på de mest prestisjefylte festivaler i Spania. Etter konserten blir det åpen scene klokka 15.00. Tante Gerdas Viseklubb er nå en saga blott i den forstand at konseptet er videreutviklet til åpen scene en lørdag i måneden. Her er det muligheter for alle som vil framføre egne eller andres dikt, viser, låter og fortellinger med mer. Månedens utstiller på kafeen oppfordres til å fortelle om bildene sine.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke