11. des
FLAMENCO: Med Bettina Flater.
 
Flamencofyr-verkeri hos Gerda
Søndag klokka 14.00 blir det musikk med spennvidde hos Tante Gerda når flamencogitaristen Bettina Flater besøker Hamar for tredje gang.

Publisert: 05.jun.2014 04.00
Oppdatert: 05.jun.2014 04.00

Bettina Flater er en internasjonalt anerkjent musiker. Som flamencogitarist har hun spilt på de mest prestisjetunge scenene i Spania med eliten av artistene i sjangeren. Musikken hennes er, som henne selv, både nordisk og «flamenca» på samme tid. Hun startet sin karriere som profesjonell musiker i 1996. I 2006 flyttet hun til Madrid og begynte sin reise i flamencoen, og hun har turnert verden rundt med spanske dansekompanier. Under Festspillene i Bergen sist søndag hadde Bettina med band suksess med premiere på forestillingen «Women en Mí», med musikk fra hennes siste plate. Til Tante Gerda kommer hun alene med sin stemmeprakt og gitar.

- Vi kan love en kraftfull flamencokonsert, sier Kirsti Hougen på vegne av tante.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke