14. des
UNGDOM I FLAMMER: Ved en av dem, Overthrow.
 
Flaming Youth
Under vignetten Flaming Youth skjuler de tre hard core-bandene Overthrow, Blodig alvor og Man the Machetes seg. Torsdag klokka 21.00 hører du dem på Gregers.

Publisert: 20.mar.2013 04.13
Oppdatert: -
Overthrow er riffridende, ungdom av ødeleggelse, som sprang ut fra de kalde bølgene langs den norske vestkysten. Med inspirasjon hentet fra hvert hjørne av tung musikk, er Overthrow et thrash indusert fengende rockn'roll band.
Etter å ha fått nasjonal oppmerksomhet med sine to første demoer, har bandet vært på vegen og åpnet for kjente band som In Flames, Clutch, Kvelertak, Cancer Bats og Valient Thorr samt åpnet hovedscenen for Lamb of God på Hove festivalen.
Blodig Alvor er et brutalt, samfunnskritisk og norskspråklig punkorkester fra Ålesund. Albumet «Mørkets Frembrudd» kom i salg 8. februar og er et resultat av hardt arbeid, og et intenst ønske om å formidle deres egen musikk til lytteren. Blodig Alvor går på scenen som om hver gang var deres siste.
I løpet av to år, har Man The Machetes gått fra å spille små spillesteder i sin tidligere hjemby Trondheim, til å spille festivaler som Pstereo og Hove.
De startet ut som fem venner som ønsket å spille musikken de elsker, og snart begynte de å blande elementer av hardcore, rock ´n'roll, metal og pop til å lage unike låter med partier som glitrer med energi.
I august reiste de til Toronto, Canada, for å jobbe med produsent Eric Ratz på deres nye album, som kom i januar.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke