9. des
DYREKJÆR: Innehaver Arnfinn Johannessen med to firbeinte venner.
 
Flere dyr på Snilsberg
Snilsberg Familiepark åpner lørdag og er klar for sesong nummer 21. Dyreantallet er økt fra i fjor, og parken er åpen lørdager og helligdager klokka 11.00-17.00 fram til feietiden når parken holder åpent hver dag.

Publisert: 09.mai.2014 04.00
Oppdatert: 09.mai.2014 04.00

Alpakkaen Oskar er ny i familieparken dette året. Han er en nysgjerrig og kjælen liten krabat som mistet vennen sin i vinter og ble derfor hentet til Snilsberg for å møte flere dyr og mange mennesker.

- Oskar er glad i kontakt med mennesker og følger etter meg som en hund i bånd, sier Juliane Håkenåsen, som også i år vil ha barneridning i parken. Mesteparten av tida vil Oskar gå og gresse sammen med de andre dyrene, men et par ganger om dagen vil dyrepasserne ta han ut på tunet slik at folk kan hilse ordentlig på ham.

Strutser, lamaer, minigriser, kaniner, påfugler, afrikanske dverggeiter, ponnier, mulesel, svaner, duer, ender, høner, fasaner og andre fugler har vært i parken gjennom mange år.

I år kan publikum også møte flekkete griser, kalver, marsvin og andre smådyr i den 75 dekar store parken med natursti, lekeplasser, brannbil, trampoliner, traktorlek og ikke minst kjøretur med Gråtass.

Foran Stabburskafeen og rundt omkring i parken er det bord og benker til avslapping eller for en kosestund med mat og drikke. Parken har også grillhytter til disposisjon.

Senere i sesongen blir det barnefamiliefestival fra 29. juni og det blir «Duredag» 13. juli. De populære forestillingene med Gråtass går av stabelen 19. 0g 20. juni.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke