10. des
Samstemte: Garbiel Fliflet og Jorun Marie Kvernberg.
 
Fliflet og Kvernberg til Jazzklubben
«To som slår seg løs, slår seg sammen» er overskriften til Gabriel Fliflet og Jorun Marie Kvenrbegs konsert i Hamar Jazzklubb onsdag klokka 20.00 i Hamar Teater.

0
Publisert: 10.nov.2015 04.00
Oppdatert: 10.nov.2015 04.00

Gabriel Fliflet er en fargerik musiker og musikkmaker, med trekkspill som hovedinstrument. Han har en lang fartstid innen en rekke ulike former for folkemusikk. I 2011 ble han kåret til årets folkemusiker. Jorun Marie Kvernberg spiller fele, hardingfele og harpeleik og er også en av landets beste folkemusikere. Spelmannsprisen to ganger og Edvard-prisen for komponering i sjangeren folkemusikk er i hennes eie.

Begge musikerne renner over av spilleglede, både når musikken topper seg i høyspente kraftutladninger og når den flyter stille og poetisk. Programmet består av alt fra deilige folketoner til ny musikk langet av musikerne selv. Begge behersker sin kunst til fulle. Konserten holdes i Hamar Teatersal.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke