11. des
FISKEFOREDRAG: Roy Peistorpet. FOTO: BÅRD LØKEN
 
Fluebinderdagen

Publisert: 26.jan.2018 08.52
Oppdatert: 26.jan.2018 08.52

Årets fluebinderdag går av stabelen på Norsk Skogmuseum i Elverum søndag klokka 10.00-16.00. Her samles fluebindere for å utveksle kunnskap og tips og råd om fluefiske, og binder fluer i tillegg til å høre foredrag og kjøpe fluebindeutstyr. Stonefly og Enger Lie Outdoor stiller med materiell for salg. For de minste er det omvisninger i akvariet, egen fluebindekrok der barna kan binde sine egne fluer, og en tegnekrok der de håpefulle kan tegne en flue. Det blir satt opp bord og lagt til rette for at man kan ta med eget fluebindeutstyr og binde sommerens fluer i selskap med likesinnete i sentralhallen. Roy Peistorpet holder foredrag klokka 14.00 om fiske på Island under vignetten «Et eventyr blant vulkaner, elver og mobiltelefoner på sagaøya». Den som ikke er interessert i fluebinding kan se utstillingene «Tråkk i mangfoldig natur», «Tid for skog», «Uglesett», «Glommautstillingen» og «Det fantastiske treet» i tillegg til kunstutstillingene «Viva basket» med flettverk fra Polen og Norge og kunstinstallasjonen «Natural Grids» av Elisabeth Jarstø. Museet har også stort friluftsområde med gamle koier og skogshusvær, lekeområde og arboret, som er en samling av trær og busker. Det er også åpen restaurant og museumsbutikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke