7. des
 
Fluesfiskedager

Publisert: 03.mai.2013 04.13
Oppdatert: -
Lørdag og søndag klokka 10.00-18.00 arrangeres Fluefiskedagene for fjerde året på rad på Norsk Skogmuseum, og her vil eksperter, nybegynnere og store og små få sitt. Med på laget i år er også Hedemarken Fluefiskeforening og Hedmark Jeger- og Fiskerforening. Fra programmet nevner vi Svein Rødbergshagens foredrag «Hvorfor bryr ikke laksen seg om kroken»?, Ketil Sands foredrag «Insektlære for fluefiskeren», Sigve Monsen tar for seg «Myggfiske på stille vann» og Yngve Ask om «Hvordan ta bedre fiskebilder»? Det blir bruktmarked med kjøp og salg av brukt utstyr, fluekastedemonstrasjoner med Kai Finbråten, Vidar Paulsen, Roger Enger Lie og Jaran Gustavsen, fotoutstilling med fiskemotiver og stands med utstyr og tilbydere av fiskeopplevelser både inne og ute. Du får også tips og råd om fluefiske og anledning til å lære fluekasting i kastedammen. For de yngste er det omvisning i akvariet, fluebinding, fiskesti og fluekasting med mer. I tillegg blir det konkurranse i presisjonskasting, stangbygging og splittkeintreff og insektworkshop. I fluebinderpanelet sitter Tor Solbakken, Barry Ord Clarke, Marit Kronen, Sigve Monsen og 12 andre dyktige fluebindere fra hele Norge. Biblioteket med fiskelitteratur er åpent søndag. Museets faste samlinger og Restaurant Forstmann er også åpne.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke