19. nov
KOMMER: Olov Grøtting.
 
Folkemøte om språk

Publisert: 26.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar Debattforum inviterer til åpent folkemøte med tverrpolitisk paneldebatt med deltakere fra fylkets stortingspartier på Gregers café og bar tirsdag klokka 18.00 med «Ny, norsk språkpolitikk - Er Norge tjent med to, offisielle språk?» som tema. Utgangspunktet er at Hedmarks velgere har krav på å vite hva partiene mener om sentrale spørsmål som: «Sidemålsundervisningen i skolen». «Hvordan kan språklige minoritetsgruppers interesse ivaretas? Hva med fylkets mange dialektbrukere»? Og «Hva med den sørsamiske minoritetsgruppa i Hedmark»? Alle partier er invitert, og politikerne som deltar er Erling Behrens (leder av Hamar Frp og tredjekandidat til Stortinget), Olov Grøtting (stortingsrepresentant Sp) og Kristian Tonning Riise (Sentralstyremedlem i Unge Høyre og tredjekandidat til Stortinget). Etter debatten besvarer panelet spørsmål fra salen, og Arild Sandbakken Trio spiller evergreens før møtet åpner og i pausen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke