14. des
FELESPILLERE: Medlemmene i Majorstuen har som mål å utfordre seg sjøl, instrumenta og den norske folkemusikken uten elektroniske duppeditter.
 
Folkemusikkshow med Majorstuen
Førstkommende søndag klokka 18.00 kan du se og høre morgendagens folkemusikkstjerner sammen med Majorstuen!

0
Publisert: 09.sep.2016 04.00
Oppdatert: 09.sep.2016 04.00

KVITRE er en forestilling med de unge feletalentene i Hedmark Juniorspellmannslag sammen med det kritikerroste folkemusikkensemble Majorstuen. Hedmark Juniorspellmannslag er landets beste, de har vunnet Landskappleiken tre år på rad, og Landsfestivalen to ganger.

Laget består av ca 20 barn og unge fra ulike steder i fylket. Musikalsk leder er Marit Westling. Vi gleder oss veldig til å spille sammen med Hedmark Juniorspellmannslag. De unge felespillerne har en spilleglede, et overskudd og en musikalitet som både inspirerer og imponerer, og de har rett og slett fått til noe helt fantastisk sammen. Dette er morgendagens folkemusikkstjerner, sier hun. KVITRE har fått flere gode omtaler, og Aftenpostens Svein Andersen skrev følgende: «Deres bidrag til folkemusikkscenen kan ikke verdsettes nok, og de fortsetter å imponere. (…) Platen vitner om ei gruppe som har både fantasien nådegave, det musikalske fundamentet og evnen og talentet til å overraske og underholde.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke