6. des
FOLKESANG: Åsne Valland Nordli.
 
Folkesang med Camilla og Åsne

Publisert: 07.jul.2015 04.00
Oppdatert: 07.jul.2015 04.00

Det blir konsert med folkesanger Camilla Granlien i Garmo kirke på Maihaugen torsdag klokka 19.00. Kveldens gjesteartist er folkesanger Åsne Valland Nordli fra Norheimsund. Camilla Granlien er frilansmusiker, og har jobbet mye med sangtradisjonen fra Gudbrandsdalen, som solosanger og i ulike band og prosjekter. Granlien er tre ganger norgesmester i vokal folkemusikk og har vunnet kongepokal for sin sang. I konserten torsdag presenterer hun sanger hun har et nært og kjært forhold til. Vi nevner ballader, skillingsviser, religiøse folketoner, bånsuller og stev, ledsaget av historier knyttet til tekstene, og om hvordan sangtradisjonen har overlevd og lever videre. Folkesangeren Åsne Valland Nordli bidrar med religiøse folketoner fra sitt repertoar. Hun slo igjennom som ungt talent og har gitt ut flere plater og har spilt en rekke konserter i Norge og utlandet. I dag bor hun på Ottestad, og samarbeider med Granlien blant annet i prosjektet «Mjøsfolk».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke