6. des
Solbjørg Tveiten: Mange års erfaring med formidling av norsk folkemusikk
 
Folkesang medSolveig Tveiten
Syng folkesang er dagskurs som passer deg som er glad i å synge, ivrig etter å lære flere sanger og nysgjerrig på hva norsk folkesang er.

0
Publisert: 02.jun.2015 04.00
Oppdatert: 02.jun.2015 04.00

Lørdag er det kurs i Trysil folkebibliotek. Solbjørg Tveiten har lang utdannelse og mange års erfaring fra levende formidling av norsk folkemusiikk. Nå kandu lære sanger fra hennes brede repertoar, hvor blant annet tradisjonen fra hjemtraktene i Hardanger står sterkt. Nå er Solbjøg Tveiten bosatt i Elverum og ansatt i Ringsaker kommune. Gjennom turnèen julestemmer, i regi av Musikk i Hedmark, har hun sikret julestemning gjennom hele vårt fylke de siste årene.

Kurset har ingen påmelding, så det er bare å møte opp med penn og papir.Det blir senere dagskurs i Os I Østerdalen 29. august med Gro Kjelleberg Solli, hos Tante Gerda i Hamar 26. september med Åsne Valland Nordli og i Prøysenhuset 31. oktober med Kristine Lundsbakken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke