7. des
BLÅTONER: Grete Gulliksen Moe (bildet) og Ingrid Skaansar.
 
For deg som elsker blått

Publisert: 12.jun.2012 04.13
Oppdatert: -
Fabrikkutsalget i Brumunddal inviterer til boklansering torsdag klokka 17.00. Anledningen er boka «Blått» av Grete Gulliksen Moe og Ingrid Skaasnsar. Som tittelen indikerer er inspirasjonen til gjenstandene i boka hentet fra fargen blå. Her bugner det av ideer til både enkle og avanserte ting du kan lage til deg selv og huset. Du får oppskrifter på vesker, smykker, lappetepper og håndklær, både strikket og i stoff med applikasjon. Enkle ideer til innpakning vises også. Blått kan brukes som farge året rundt, det er denne boken bevis på. Grete Gulliksen Moe er et ikon når det gjelder lappebøker. Hun var den første som begynte å lage bøker innen teknikken og har hatt en enorm suksess. Klare, friske farger i rødt, blått, grønt og gult er hennes varemerke. Ingrid Skaansar er forfatteren bak boka «Blomstrende sommerideer» fra 2002. Hun inviterer til bords mens naturen er på sitt vakreste, og da trengs det ikke så mye pynt utover det naturen selv byr på. I tillegg til lanseringen blir det enkel servering, og det er påmelding til Fabrikkutsalget til og med i morgen onsdag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke