8. des
ForedragsholderE: Øivind Aschjem og Bjørn Ingvaldsen
 
Foredrag om vold mot barn
Barneverntjenesten i Stange og Stange bibliotek samarbeider om foredrag og samtale om: «Vold mot barn» i Stange bibliotek tirsdag kveld.

0
Publisert: 01.des.2014 04.00
Oppdatert: 01.des.2014 03.59

Familieterapeut Øivind Aschjem holder foredrag om temaet. Deretter vil Aschjem, forfatter Bjørn Ingvaldsen og stortingsrepresentant Karin Andersen samtale om: Overgrep og barn som utsettes for vold. Og hvordan kan vi alle bidra for å bekjempe dette? Dette er viktige temaer som berører mange, enten du er forelder, jobber i barnehage, skole eller møter barn på andre arenaer. Stange Bibliotek bør fylles opp tirsdag klokka 18.00.

Utstillingen: «Hvis klær kunne fortelle» - om voldsutsatte barn vil være tilgjengelig i Stange bibliotek fra 2.-10. desember. Ordfører Nil A. Røhne åpner utstillingen i forbindelse med ovenstående foredrag og samtalekveld. Utstillingen handler om voldsutsatte barn. Historiene deres presenteres gjennom klær, dukker, bøker og andre ting som var med i situasjoner der barn ble utsatt for ulike krenkelser. Utstillingen er produsert av organisasjonen «Redde små» og arrangør er barneverntjenesten i Stange kommune og Stange bibliotek.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke