14. nov
JULESTEMMER: I folkemusikkdrakt.
 
Førjul på Nærstasjonen

Publisert: 30.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Det blir en travel helg på Løten Nærstasjon. På programmet står to konserter, samt bokkafé. Lørdag klokka 12.00 blir det romantiske og nykomponerte juletoner fra Hamars nye stjerneskudd, Knut-Øyvind Hagen som nylig har sluppet sin første dobbelsingel. De nyskrevne sangene «Min julesang til deg» og «Barnas julesang» blir å høre. På «Barnas julesang» har Hagen fått med seg fire musikalske barn, Ella Gjersøe Vevang, Amalie Skarseth, Andrea Skarseth og Mathias Nerheim. Sammen framfører de også en «Julemedley». Prøysens «Julekveldsvise» avsynges også, og da inviteres det til allsang. I tillegg vil Knut-Øyvind lese en kort «Julefortelling» av Prøysen. Lørdag klokka 14.00 kommer fylkesmann Sylvia Brustad til bokkafeen med sin nye bok «I partiets tjeneste», og hun forteller om hva Hedmark har betydd for henne som politiker og som menneske generelt. Etter bokkafeen vil Sylvias søster og svoger, Anita og Ragnar Brustad-Johnsen, synge litt julesanger. Til søndagens konsert kommer folkesangerne Camilla Granlund, Margrete Nordmoen, Annar By og Solbjørg Tveiten for å holde konserten «Julestemmer» med verdslige og hverdagslige sanger knyttet til førjulstiden. Konserten går av stabelen klokka 18.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke