8. des
GÅRDSTURNÉ: Vokalgruppa à la carte kommer til Hoel Gård torsdag.FOTO: JUSTPHOTO
 
Førjulsdrømmer
Vokalgruppa à la carte framfører julekonserten «Førjulsdrømmer» på Hoel Gård torsdag klokka 19.30.

Publisert: 05.des.2012 04.12
Oppdatert: -
À la carte er ute på gårdsturné og dette er femte året de fyller gårder rundt Mjøsa og Randsfjorden med juletoner. Torsdag kommer de altså til Hoel, mens turneen avsluttes på Stokke Nedre på Gjøvik neste torsdag.
Vokalgruppa legger stor vekt på tradisjonelle norske julesanger som passer godt på gamle gårder.
De har også tatt med en del av de mest kjente engelske og amerikanske sviskene, og ukjente perler som også hører med i en julekonsert.
- Vi håper å gi publikum en time der de kan senke skuldrene og bli med på vår reise inn i førjulsdrømmen, sier vokalgruppas Jorun Vang.
- Det blir helt spesiell atmosfære inne på garden når damene synger, mener vertskapet på Hoel, Per Eilif og Vigdis Sandberg, og legger til:
- Vokalgruppa legger stor vekt på at publikum skal få med seg god julestemning når de går løs på juleforberedelsene. Du kan fornemme julestemning allerede når du kommer inn døra i hovedbygningen, og oppe i salen sitter publikum tett med lyset dempet når konserten pågår. Alt er akustisk, kun damestemmene som fyller rommene.
Etter konserten inviteres både publikum og artister til kaker og gløgg i stuene.
- Nå har vi holdt disse konsertene i to år og det er like magisk hver gang, hevder vertskapet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke