6. des
HAMAR MUSIKKORPS/JERNBANENS MUSIKKORPS: Ønsker vel møtt til førjulskonserten.arkivbilde
 
Førjulskonsert i Hamar domkirke
Hamar Muskikkorps/Jernbanens Musikkorps Hamar vil fredag skape skikkelig førjulsstemning i Hamar domkirke. De har i tillegg med seg solisten Merethe Trøan.

Publisert: 13.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Korpset teller i alt rundt 70 medlemmer. Det gir et fyldig og godt klangbilde og har så godt som full symfonisk besetning. Det står det i alle fall i vår tilsendte melding. «Kvalitet i kirken» skrev vår anmelder etter fjorårets konsert. Videre sto det at julekonserten var en musikalsk opplevelse av det sjeldne. Og at Merethe Trøan som gjesteartist er et skudd midt i blinken. Hennes samspill med dirigenten er bare herlig. Årets konsert vil derfor helt sikkert holde samme nivå.
Det hele åpner med: «Fra Fjord og Fjære», så spilles «The Christmas Song» hvor Merethe Trøan er solist med korpset. Deretter blir det mange kjære og kjente numre, men også noen litt mer ukjente.
Kvelden avsluttes i alle fall med: «Deilig er jorden». Korets dirigent er Trond Eklund Johansen og programmet bindes sammen av Ole Elias Holck. Så da er det vel bare å møte opp i kirke til konserten som starter klokka 18.30.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke